Aktivnosti

Published on June 1st, 2010 | by Nermin Catovic

0

Autorska prava
Članke i tekstove koji se tematski uklapaju u sadržaj edukativnog portala itrevizija.ba, u koliko nam ih dostavite činit će nam čast i zadovoljstvo da ih objavimo. U koliko ste kao autor već objavili neki tekst, a imate želju ponovno ga objaviti, portal itrevizija.ba je pravo mjesto za to.

Svi prilozi su dobrovoljni i volonterski, te s obzirom na nekomercijalnu prirodu ovih stranica, slanjem priloga odričete se svih autorskih imovinskih prava. Drugim riječima, za priloge nećete dobiti nikakvu financijsku naknadu.

Neće se objavljivati prilozi čiji je sadržaj na bilo koji način u suprotnosti sa zakonom, uvredljiv ili ako se njime izravno ili neizravno reklamiraju sadržaji koji nisu tematski uklopljeni u ostale sadržaje portala.

Svi materijali preuzeti iz drugih izvora na ovim se stranicama koriste kao neprofitni “fair use”. Gdje god je bilo moguće kontaktirani su autori i zatraženo je njihovo odobrenje.

Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obvezno je prethodno zatražiti odobrenje od autora teksta ili www.itrevizija.ba

 

Tags: , , , , , ,


About the Author

Osnivač portala itrevizija.ba i pristalica edukacije kroz besplatne članke, materijale i međusobne diskusije. Zainteresovan za područja IT revizije, informacione sigurnosti, zaštite podataka, implementacije ISO standarda, kontinuiteta poslovanja i projekt menadžmenta.Comments are closed.

Back to Top ↑
  • ISACA!

  • Seminari/Treninzi