Ekskluzivne novosti

Published on October 4th, 2011 | by Nermin Catovic

0

Oracle Day 2011
Preoblikujte vaš biznis kroz informacione tehnologije

Oracle dan je najznačajniji poslovno-tehnološki događaj u godini, a održava se 20. oktobra u Hotelu Sarajevo.

Prisustvujte konferenciji koja predstavlja kombinaciju funkcionalnih i tehnoloških saznanja usmjerenih prema jednom cilju i saznajte kako snaga jednostavnosti može promijeniti vaše informacione tehnologije u sredstvo koje vodi ka poslovnim inovacijama.

Na konferenciji će se goviriti o inovacijama i primjerima poslovnih transformacija, dostignućima u javnim i privatnim Oracle solucijama, novitetima u načinima maksimiziranja efikasnosti informacionih tehnologija u poslu kao i primjerima Oracle rješenja implementiranih u praksi. Konferencija će obuhvatiti glavne teme vezane za potpuno integrisane otvorene poslovne aplikacije.

Oracle dan je odlična prilika da upoznate lokalne i regionalne Oracle stručnjake te da s njima prodiskutujete o načinima unapređenja vašeg posla.

Konferenciju su podržali: Intel, Combis, Gauss, Qss, Zira, Nites iN2.

Za više informacija posjetite:

www.oracle.com/ba

 

Tags: , , , , ,


About the Author

Osnivač portala itrevizija.ba i pristalica edukacije kroz besplatne članke, materijale i međusobne diskusije. Zainteresovan za područja IT revizije, informacione sigurnosti, zaštite podataka, implementacije ISO standarda, kontinuiteta poslovanja i projekt menadžmenta.Comments are closed.

Back to Top ↑
  • ISACA!

  • Seminari/Treninzi