Kolumne

Published on June 1st, 2010 | by Nermin Catovic

0

Poziv na saradnju
Portal itrevizija.ba u prvom redu služi Vašim potrebama i edukaciji u oblasti revizije informacionih tehnologija.

S obzirom da je revizija informacionih tehnologija i sistema jos uvijek u procesu razvoja na podrucju Bosne i Hercegovine, kao i u regionu i tek u narednom periodu treba da bude aktuelnije zastupljena, portal itrevizija.ba ce biti odlicna prilika za educiranje i promovisanje svima onima koji zele da saznaju detaljnije informacije o tematici revizije. Na sajtu se planira postaviti sva raspoloziva dokumentacija, publikacije i materijali revizije informacionih tehnologija koji ce biti dostupni za besplatno preuzimanje.

Zbog toga svaki prijedlog ili zamjerku koju imate, s posebnom pažnjom ćemo proučiti i služiti će nam kao orjentacija za poboljšanje sadržaja, forme i funkcionalnosti portala.

Ako ste stručnjak u području problematike koja se podržava kroz portal možete se osobno promovirati u zajednici koja ima interesa za istu problematiku. Kako ?

Ako imate neobjavljene tekstove, stručne ili naučne radove koji su tematski vezani za sadržaj portala ili ste ih već negdje objavili, možete nam ih dostaviti. Bit će nam zadovoljstvo besplatno ih objaviti i omogućiti da široki krug posjetilaca portala IT revizija može čitati vaš tekst.

Ukoliko zelite da podrzite rad edukativnog portala itrevizija.ba voljeli bi da nam to naglasite i pomognete buducem razvoju portala slanjem raspolozive zakonske regulative i publikacija koje smatrate da bi bilo korisno imati na ovakvom portalu. Ukoliko želite da se reklamirate i sponzorišete portal itrevizija.ba slobodno nas kontaktirajte na info@itrevizija.ba

Cilj portala je da okupi kvalitetne i obrazovanje osobe koje imaju iskustva i znanja u oblasti revizije informacionih tehnologija i koje nesebično namjeravaju podijeliti sa svim zainteresovanim, dok dugorocni cilj portala itrevizija.ba je da predstavlja oficijelni portal Udruzenja revizora informacionih tehnologija koje ce se zasigurno formirati u buducnosti.

Autorska prava na edukativnom portalu itrevizija.ba pročitajte OVDJE

S poštovanjem,

Nermin Ćatović
www.itrevizija.ba

 

 

Tags: , , ,


About the Author

Osnivač portala itrevizija.ba i pristalica edukacije kroz besplatne članke, materijale i međusobne diskusije. Zainteresovan za područja IT revizije, informacione sigurnosti, zaštite podataka, implementacije ISO standarda, kontinuiteta poslovanja i projekt menadžmenta.Comments are closed.

Back to Top ↑
  • ISACA!

  • Seminari/Treninzi